Microsoft trekt laatste update Surface Pro 2 in 2013-12-19T09:40:19

Nederlanders zijn actiefste internetters van heel Europa

Samsung en LG presenteren grootste gebogen tv’s ooit

Microsoft trekt laatste update Surface Pro 2 in

Microsoft trekt laatste update Surface Pro 2 in

Om te garanderen dat Surface Pro 2-bezitters hun tablet ook tijdens de feestdagen kunnen gebruiken, heeft Microsoft de meest recente update voor het apparaat ingetrokken. Consumenten die de update hebben geïnstalleerd, melden namelijk opstart- en batterijproblemen.

Microsoft trekt daarom de update weer in om, naar eigen zegge, ‘het gebruiksgemak tijdens de kerstvakantie te garanderen’. Naast opstart- en batterijproblemen zorgt de nieuwste update voor de Surface Pro 2-tablet ook voor gedoe met de slaapstand. Het is nog onduidelijk of de problemen voor iedereen gelden die de update installeren, of slechts voor een beperkte groep.

De update voor de Surface Pro 2 werd op 10 december uitgerold, maar Microsoft heeft hem inmiddels weer verwijderd. Het is de bedoeling om een verbeterde update te introduceren in het nieuwe jaar. In oktober trok Microsoft ook al een update in, namelijk voor Windows 8.1 RT. Het bleek namelijk dat het installeren van deze update de tablet volledig kon laten vastlopen. 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord