Microsoft vernieuwt Windows Live

© CIDimport

Microsoft vernieuwt Windows Live

Geplaatst: 7 november 2007 - 08:11

Aangepast: 17 november 2022 - 08:46

Redactie ID.nl

Microsoft lanceert vandaag wereldwijd het vernieuwde Windows Live, een pakket gratis programma's en internetdiensten. Naast een aantal nieuwe zaken zijn bestaande diensten als Messenger, Hotmail en Spaces vernieuwd.

Microsoft lanceert vandaag wereldwijd het vernieuwde Windows Live, een pakket gratis programma's en internetdiensten. Naast een aantal nieuwe zaken zijn bestaande diensten als Messenger, Hotmail en Spaces vernieuwd. Microsoft heeft hoge verwachtingen en denkt dat in korte tijd een groot deel van haar 400 miljoen gebruikers met Windows Live zal werken.

Alle nieuwe en vernieuwde producten van Windows Live zijn in één keer hier te downloaden. De verschillende Windows Live diensten zijn met elkaar verweven. De meest opvallende nieuwe producten zijn de Windows Live Foto Galerij, Windows Live Events, Windows Live Mail en Windows Live OneCare Family Safety. Bekende producten als Windows Live Messenger, Windows Live Spaces, Windows Live Hotmail en Windows Live Writer zijn verbeterd en optimaal geïntegreerd binnen Windows Live.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten