Microsoft vraagt mening IE-gebruikers 2013-10-10T14:33:41

Moderne VoIP gaat retro

Sms-sen voor de mooiste wagen in het corso

Microsoft vraagt mening IE-gebruikers

Microsoft vraagt mening IE-gebruikers

Microsoft heeft een Internet Explorer Feedback Web site gelanceerd waar gebruikers fouten en opmerkingen over de browser kwijt kunnen. De software-gigant volgt daarmee het voorbeeld van onder andere Mozilla.De website is er voor opmerkingen over IE 7 en de releases die nog zullen volgen.

Microsoft heeft een Internet Explorer Feedback Web site gelanceerd waar gebruikers fouten en opmerkingen over de browser kwijt kunnen. De software-gigant volgt daarmee het voorbeeld van onder andere Mozilla.De website is er voor opmerkingen over IE 7 en de releases die nog zullen volgen. Een gebruiker moet wel een Microsoft Passport hebben om zich op de Microsoft Connect-website te kunnen aanmelden. In de toekomst wil Microsoft de gemelde bugs ook zichtbaar maken voor gebruikers die niet ingelogd zijn.

"Na heel wat discussie binnen het team, hebben we besloten dat de gebruikers gelijk hebben en dat ze op een publieke manier feedback of suggesties moeten kunnen geven," aldus de IE-ontwikkelaars in een blog.

Bron: Computable


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord