Microsoft vraagt mening IE-gebruikers

© CIDimport

Microsoft vraagt mening IE-gebruikers

Geplaatst: 29 maart 2006 - 07:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:14

Redactie ID.nl

Microsoft heeft een Internet Explorer Feedback Web site gelanceerd waar gebruikers fouten en opmerkingen over de browser kwijt kunnen. De software-gigant volgt daarmee het voorbeeld van onder andere Mozilla.De website is er voor opmerkingen over IE 7 en de releases die nog zullen volgen.

Microsoft vraagt mening IE-gebruikers

Microsoft heeft een Internet Explorer Feedback Web site gelanceerd waar gebruikers fouten en opmerkingen over de browser kwijt kunnen. De software-gigant volgt daarmee het voorbeeld van onder andere Mozilla.De website is er voor opmerkingen over IE 7 en de releases die nog zullen volgen. Een gebruiker moet wel een Microsoft Passport hebben om zich op de Microsoft Connect-website te kunnen aanmelden. In de toekomst wil Microsoft de gemelde bugs ook zichtbaar maken voor gebruikers die niet ingelogd zijn.

"Na heel wat discussie binnen het team, hebben we besloten dat de gebruikers gelijk hebben en dat ze op een publieke manier feedback of suggesties moeten kunnen geven," aldus de IE-ontwikkelaars in een blog.

Bron: Computable

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten