Microsoft Windows Blue preview eind juni

© CIDimport

Microsoft Windows Blue preview eind juni

Geplaatst: 8 mei 2013 - 08:31

Aangepast: 27 augustus 2022 - 04:00

Redactie ID.nl

Microsoft heeft bevestigd dat de preview van Windows Blue eind juni beschikbaar komt. Windows Blue is de eerste grote update voor Windows 8.

Via de Windows Store zal de preview te downloaden zijn voor Windows 8-gebruikers zo liet Julie Larson-Green, hoofd van de Windows-afdeling, gisteren weten tijdens het Wired Business Conference. OF de preview uiteindelijk een terugkeer van de Startknop laat zien en/of de mogelijkheid tot opstarten in desktopmodus, werd niet bevestigd noch ontkent door Julie. Ze liet wel weten dat Microsoft wel principieel maar niet koppig zou zijn met de aanpassingen in Windows Blue. Dat lijkt dus de deur minstens op een kier te zetten voor een terugkeer van de startknop.

Het weglaten er van heeft op veel kritiek gestuit. In een eerdere  'Windows Blue first look video'  waren er in ieder geval al wat voortekenen dat Microsoft naar deze kritiek heeft geluisterd. Of de preview van Blue dan ook voor Windows RT beschikbaar komt, is nog niet bekend. De uiteindelijke versie van Windows Blue mogen we nog voor de Kerst verwachten. 

Microsoft Windows Blue preview eind juni-15082296

© CIDimport

[Via: ZDnet]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten