iPhone-gebruikers verrast door onverwachte U2-download

© CIDimport

iPhone-gebruikers verrast door onverwachte U2-download

Geplaatst: 11 september 2014 - 05:06

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:43

Redactie ID.nl

Miljoenen iPhone- en iPad-gebruikers zijn in de war omdat Apple hen plotseling het nieuwe U2-album cadeau heeft gegeven. Het nieuwe album van de Britse band verscheen ergens in de nacht in de Muziek-app, waardoor gebruikers plotseling onaangenaam getrakteerd werden op de monotone klanken van Bono en zijn bandleden.

Het nieuwe album werd eergisteravond gelanceerd tijdens de presentatie van de iPhone 6 en de Apple Watch - het was de minst interessante aankondiging die die avond in Cupertino werd gedaan.

'Grootste album-release ooit'

Tim Cook is trots op de sneaky actie; hij zegt dat het gaat om 'de grootste album-release in de geschiedenis'. Dat is niet gek als je je muziek ongewild opdringt aan miljoenen gebruikers.

Ophef op Twitter

Veel gebruikers lijken in de war door de plotselinge actie, te meer omdat het stilletjes op de iPhones is gezet zonder bezitters een melding te geven.
 

why and how did U2's album get put on every iPhone

-

 

 

My iphone literally just downloaded U2 new album and I had no idea this happened. Guess I'll give it a listen lol

-

 

 

 

 

Does anyone randomly have a U2 album on there iPhone? What the fuck is this

-

 


Wat helemaal frustrerend is, is dat het album niet te verwijderen is. De nummers zijn hooguit onzichtbaar te maken, maar blijven voor altijd in je iCloud staan. En bedankt he, Apple? Heb jij het U2-album ook ineens op je iPhone of iPad staan? En ben je daar eigenlijk blij mee of niet? We horen het graag van je!

 

 

 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten