Minder dan 10% wil volgend jaar een 3D tv 2013-11-04T16:41:50

Windows Phone 7 meer dan 1,5 miljoen keer verkocht

TU Delft ontwikkelt anti-stress pen

Minder dan 10% wil volgend jaar een 3D tv

Minder dan 10% wil volgend jaar een 3D tv

Uit een wereldwijd onderzoek van Nielsen blijkt dat minder dan 10% van de ondervraagden van plan is een 3D tv te kopen.Hoewel fabrikanten veel lijken te verwachten van de verkopen van de 3D tv gaf

Uit een wereldwijd onderzoek van Nielsen blijkt dat minder dan 10% van de ondervraagden van plan is een 3D tv te kopen.

Hoewel fabrikanten veel lijken te verwachten van de verkopen van de 3D tv gaf 15% aan misschien een tv te kopen. 13% heeft al een 3D tv of is zeker van plan een te kopen. Maar liefst 60% gaf echter aan geen 3D tv te willen kopen in het aankomende jaar. Opvallend is dat vooral de VS en Europa een afwachtende houding aannemen met betrekking tot 3D tv. De interesse lijkt vooral onder consumenten uit Aziƫ, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika en Pakistan. Het onderzoek is gehouden onder 27.000 consumenten uit 53 landen.

[Via Nielsen]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord