Minister Pechtold reikt 1.000.000e DigiD uit 2013-10-10T14:33:38

Internetten met de Nintendo DS

Firefox over grens 10% marktaandeel heen

Minister Pechtold reikt 1.000.000e DigiD uit

Minister Pechtold reikt 1.000.000e DigiD uit

Minister Pechtold reikt vandaag de miljoenste DigiD uit aan Delftenaar Julien van Campen. Sinds de start van de radio- en televisiecampagne voor DigiD begin 2006 is het aantal aanvragers van DigiD aanzienlijk toegenomen. De 1000.000ste DigiD-aanvraag was voor Minister Pechtold reden om Van Campen persoonlijk zijn activeringscode te overhandigen.

Minister Pechtold reikt vandaag de miljoenste DigiD uit aan Delftenaar Julien van Campen. Sinds de start van de radio- en televisiecampagne voor DigiD begin 2006 is het aantal aanvragers van DigiD aanzienlijk toegenomen. De 1000.000ste DigiD-aanvraag was voor Minister Pechtold reden om Van Campen persoonlijk zijn activeringscode te overhandigen. Van Campen reageerde verbaasd toen hem dinsdag werd verteld dat de minister graag persoonlijk de activeringscode wilde komen overhandigen. Behalve de activeringscode kreeg de Delftenaar overigens ook nog een fles champagne.

DigiD staat voor digitale identificatie; uw eigen inlogcode voor steeds meer ooverheidsinstellingen. Overheidsinstellingen kunnen met DigiD de identiteit verifiëren van burgers die gebruikmaken van haar elektronische diensten. Momenteel zijn vijftig gemeenten en vijf uitvoeringsorganisaties (Belastingdienst, SVB, CWI, UWV, KvK) aangesloten op DigiD. Nog eens 235 gemeenten, vijf provinciën, drie waterschappen en dertien uitvoerings-organisaties hebben de eerste stappen gezet voor aansluiting op DigiD.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord