Moderne VoIP gaat retro 2013-10-10T14:33:41

Steeds vaker mailen met collega's

Microsoft vraagt mening IE-gebruikers

Moderne VoIP gaat retro

Moderne VoIP gaat retro

Het is een van de snelst groeiende online trends: VoIPen, oftewel internet-bellen. Om zulks te doen zijn er al heel wat headsets en strak vormgegeven moderne usb-telefoontjes op de markt. Maar het kan ook anders...Het Japanse bedrijf Digital Cowboy brengt volgende maand namelijk déze VoIP-telefoon op de markt.

Het is een van de snelst groeiende online trends: VoIPen, oftewel internet-bellen. Om zulks te doen zijn er al heel wat headsets en strak vormgegeven moderne usb-telefoontjes op de markt. Maar het kan ook anders...

Het Japanse bedrijf Digital Cowboy brengt volgende maand namelijk déze VoIP-telefoon op de markt. Ook usb en Skype-compatibel, maar de looks van het oude bakelieten toestel. De prijs is niet ouderwets: voor minder dan 50 dollar zal-ie niet over de toonbank gaan.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord