Mogen we u even iets vragen? 2013-10-10T14:33:48

Google komt met online kalender

OV-Routeplanner nu ook gratis via mobiel internet

Mogen we u even iets vragen?

Mogen we u even iets vragen?

We zijn blij met u, geachte (online) lezer. En we hopen dat u ook blij bent met ons. Vandaar dat we graag de vinger aan de digitale pols houden.U bent van ons gewend dat wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in de digitale wereld.

We zijn blij met u, geachte (online) lezer. En we hopen dat u ook blij bent met ons. Vandaar dat we graag de vinger aan de digitale pols houden.U bent van ons gewend dat wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in de digitale wereld. Omdat we graag willen dat we u dát nieuws brengen waar u behoefte aan heeft, willen we u vragen drie minuten van uw tijd aan ons te 'doneren' en de on-line vragenlijst in te vullen. Doet u mee? Dank!

P.S. Onder iedereen die meedoet, worden vijf Sennheiser PC 130 headsets verloot!

Dit onderzoek is inmiddels afgesloten.Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord