'Motorola presenteert morgen drie nieuwe smartphones'

© CIDimport

'Motorola presenteert morgen drie nieuwe smartphones'

Geplaatst: 14 augustus 2018 - 09:35

Aangepast: 26 augustus 2022 - 15:28

Redactie ID.nl

Motorola zou morgen drie nieuwe smartphones in een eveneens nieuwe telefoonserie presenteren. Het gaat om de P30, P30 Note en P30 Play, middenklasse toestellen met een ontwerp dat lijkt op de iPhone X.

Een paar dagen geleden verklapte Motorola zelf 'per ongeluk' het bestaan van de telefoons door de productpagina's op zijn website alvast online te zetten. Die werden snel weer offline gehaald, maar na een uitnodiging voor een persevenement op 15 augustus is de kans groot dat we morgen de P30-serie gaan zien. Het evenement vindt plaats in China, waar de smarthones als eerste de verkoop ingaan. Geruchten claimen dat Motorola de P30-toestellen ook in de Verenigde Staten en Europa uit gaat brengen onder een andere naam: Motorola One (Power). 

Specificaties van de Motorola P30

Van de Motorla P30 Note en Play zijn nog maar weing details bekend, maar van de reguliere P30 weten we al meer. Dankzij een tweede 'lek' op Motorola's website is duidelijk dat de P30 beschikt over een 6,2 inch beeldscherm met 19:9-verhouding en een full-hd-resolutie. Het toestel heeft een 16 en 5 megapixel cameracombinatie aan de achterkant, een 3000 mAh accu en 6GB werkgeheugen. Het opslaggeheugen meet 64GB of 128GB, afhankelijk van welke configuratie je kiest. 

Het is aannemelijk dat de Play-versie over minder krachtige hardware beschikt en de P30 Note een groter scherm en accu heeft. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten