MSN Music verhoogt tarieven muziekdownloads 2013-10-10T14:33:51

Fabrikant besluit: game komt niet meer in de winkel

Philips komt met Skypen en MSN-en met de huistelefoon

MSN Music verhoogt tarieven muziekdownloads

MSN Music verhoogt tarieven muziekdownloads

Vanaf eind maart zullen de prijzen voor het downloaden van een aantal tracks en albums worden verhoogd. Tegelijkertijd introduceert MSN Music een abonnement voor onbeperkt streamen voor continue muziek.Omdat de kosten in de muziekindustrie zijn gestegen, voert MSN Music de tariefverhoging door.

Vanaf eind maart zullen de prijzen voor het downloaden van een aantal tracks en albums worden verhoogd. Tegelijkertijd introduceert MSN Music een abonnement voor onbeperkt streamen voor continue muziek.
Omdat de kosten in de muziekindustrie zijn gestegen, voert MSN Music de tariefverhoging door. Momenteel kosten alle tracks € 0,99 en albums kosten € 9,99. Vanaf eind maart zal de meeste muziek deze prijzen behouden, maar een klein aantal producten wordt iets duurder. Singles worden dan maximaal € 1,49 en albums maximaal € 10,99. Als u nog wilt profiteren van de lage prijzen, hebt u daar nu nog een kleine maand de tijd voor.
Verder introduceert MSN Music binnenkort een onbeperkt-streamen-abonnement. Voor € 7,99 per maand krijgt u onbeperkt toegang tot meer dan een miljoen tracks. Zo kunt u continu muziek beluisteren. Het streamen van losse tracks is straks alleen voorbehouden aan abonnees.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord