Muppets helpen Google+ een handje 2013-11-04T16:16:37

'Nieuwe Apple iTV al rond de zomer beschikbaar'

Anonymous dreigt Sony opnieuw te vernietigen

Muppets helpen Google+ een handje

Muppets helpen Google+ een handje

Google heeft de hulp ingeroepen van de Muppets om Google+ aan de man te brengen. In een promotievideo gaan de Muppets helemaal los op het sociale netwerk.

Het bedrijf heeft een deal gesloten met Jim Henson Studios. Google+ heeft nog altijd een enorme achterstand op Facebook. Google probeert met dit charme-offensief het tij te keren.

De Muppets worden begeleid door het nummer Under Pressure van Queen en David Bowie. De Muppets lijken daarme echte Queen-fans te zijn, aangezien al eerder een Muppet-versie van Bohemian Rhapsody werd uitgegeven.  

Via: Webwereld


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord