Muziekcd in de vorm van een mp3-player

© CIDimport

Muziekcd in de vorm van een mp3-player

Geplaatst: 14 mei 2007 - 09:05

Aangepast: 27 augustus 2022 - 21:43

Redactie ID.nl

Het bedrijf Disky Entertainment komt met 'music on the move': vier muziekplayers waarop al twee uur muziek is gezet. Greatest Hits 70's, Greatest Hits 80's, Greatest Hits Love en Greatest Hits Fitness & Running heten ze. Zelf muziek erop zetten (of eraf halen) kan niet. De adviesprijs van de spelers is € 19,99 per stuk.

Het bedrijf Disky Entertainment komt met 'music on the move': vier muziekplayers waarop al twee uur muziek is gezet. Greatest Hits 70's, Greatest Hits 80's, Greatest Hits Love en Greatest Hits Fitness & Running heten ze. Zelf muziek erop zetten (of eraf halen) kan niet.

De adviesprijs van de spelers is € 19,99 per stuk. Daarvoor krijgt u er een bijbehorende koptelefoon en een vervangbare batterij bij. Over de vraag of dit soort spelers een gat in de markt zijn of juist geldverspilling lopen de meningen op internet uiteen. Voor wie het ziet als een soort draagbare audiocd kan het makkelijk zijn om zo'n kant-en-klare speler aan te schaffen - bijvoorbeeld voor wie onderweg is op de vakantie en te maken heeft met onrustig kroost op de achterbank. Bovendien is de speler ook nog aan de stereo-installatie te hangen.

Disky zegt in juni met een nieuwe serie players te komen. Die zullen elk zo'n 100 tracks gaan bevatten.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten