MWC 2018: Cellularline zet in op smartphone-accessoires

© CIDimport

MWC 2018: Cellularline zet in op smartphone-accessoires

Geplaatst: 28 februari 2018 - 09:44

Aangepast: 20 september 2022 - 07:52

Randolf Bouwma

Op een beurs als de Mobile World Congress kunnen de nodige smartphone-accessoires uiteraard niet ontbreken. Het Italiaanse Cellularline pakt uit met een breed scala aan gadgets, waaronder powerbanks en oordopjes.

MWC 2018: Cellularline zet in op smartphone-accessoires

Zo kondigt het bedrijf drie powerbanks in de Freepower Slim-serie aan, slanke modellen met capaciteiten van 3000, 5000 en 10.000 mAh. Deze powerbanks zijn op te laden terwijl ze ondertussen een gekoppelde smartphone van stroom voorzien.

Op dit gebied komen er ook nieuwe draadloze laders uit, waaronder de Wireless Fast Charger Stand. Daar is een telefoon rechtop in neer te zetten. Voor in de auto komt de firma met aparte modellen, de Pilot Active en Handy Wing Active.

Audio en hoesjes

Voor outdoor-gebruik onthult Cellularline onder andere Attitude, volledig draadloze oordopjes die 15 uur meegaan. Wie liever toch een kabeltje wil, kan de nieuwe Air en Play-doppen overwegen.

Voor sporters is de Spider-armband bedacht, zodat je onderweg je smartphone niet kwijtraakt. Voor hen zijn ook de extra stevige Tetra Force Shield-beschermhoesjes interessant. Voor de iPhone 7, 8 en X komt het bedrijf tot slot met siliconen Sensation-hoesjes.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten