MWC 2018: Lenovo presenteert veel nieuws voor 2018 2018-02-26T11:56:10

MWC 2018: LG zet in op AI met V30S ThinQ

OnePlus lost Netflix-bug op

MWC 2018: Lenovo presenteert veel nieuws voor 2018

MWC 2018: Lenovo presenteert veel nieuws voor 2018

Vandaag, op MWC 2018, vertelden de mensen van Lenovo over hun 2018-visie, hun technologische plannen en het nieuws dat ze hun kernstrategie zullen verplaatsen naar Augmented Intelligence. Zo werden de nieuwe Yoga 730 en 530 gepresenteerd, en wierpen we een blik op de plannen met de Motorola-smartphones.

Smartphones

Motorola, onderdeel van Lenovo, zal budget-smartphones blijven produceren, zoals de Moto G6. Ook laat Lenovo de Moto Health Mod zien, dit zal helpen met het controleren van onze gezondheid. Deze Mod houdt vijf vitale functies bij, waaronder bloeddruk die je kan aflezen op je Moto Z-apparaat.

Yoga 730 en 530

Lenovo introduceerde ook de nieuwe Yoga 730 en de Yoga 530, dit zijn de nieuwste toevoegingen aan de 2-in-1-lijn, een laptop die ook gebruikt kan worden als tablet. De nieuwe op Windows 10 gebaseerde convertibles zijn modern ontworpen, hebben de kracht van een laptop en de draagbaarheid van een tablet. De nieuwe Yoga 730 maakt gebruikt van AI om zowel Cortana als Alexa te kunnen gebruiken. Zo zou de Yoga-stemcommando’s moeten kunnen ontvangen en uitvoeren ook al zou je aan de andere kant van de kamer staan.  

En meer

Ook zal Lenovo zich meer gaan bezighouden met VR. Met de Lenovo Mirage VR-headset en de Lenovo Mirage Camera, vooral de camera brengt een interessante mogelijkheid. Met de Camera kan je zelf VR-content opnemen en maken. Loop door een museum met de Camera en laat je oude oma die niet meer lopen kan met de VR-headset hetzelfde museum bezoeken. Ook is Lenovo nog steeds erg trots op de Star Wars Jedi-game, met een lightsaber-controller speel je door het spel, als een echte Jedi.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord