MyHeritage toont stamboom op smartphone en tablet

© CIDimport

MyHeritage toont stamboom op smartphone en tablet

Geplaatst: 16 december 2011 - 08:04

Aangepast: 20 september 2022 - 07:48

Redactie ID.nl

Op de website MyHeritage zijn 21 miljoen stambomen en 900 miljoen profielen te vinden, die zijn aangemaakt door miljoenen families. MyHeritage komt nu met een app waarmee de familiegeschiedenis ook op mobiel en tablet te zien is.

MyHeritage toont stamboom op smartphone en tablet

De app maakt gebruik van recente HTML5-technologie en maakt het mogelijk om in te zoomen op specifieke informatie over voorouders en verwanten via de 'knijpbeweging'. Door eenvoudig te tikken op de stamboom en het scherm te verslepen kan men gemakkelijk door diverse generaties heen bladeren. De app laat zeven generaties van de familie zien inclusief foto's en een uitgebreide profiel van ieder familielid. Door simpelweg te tikken op een familielid kan de gebruiker het familielid ook meteen bellen of mailen. Aanstaande verjaardagen en jubilea worden in de stamboom gemarkeerd om een extra geheugensteuntje te geven.

Gezichtsherkenning

Door het gebruikmaken van gezichtsherkenningstechnieken kunnen personen worden herkend op foto’s zodat je de foto makkelijk direct met hen kan delen. De techniek wordt ook gebruikt in de MyCeleb app, waarbij je kunt nagaan op welke internationale ster je lijkt. De MyHeritage app synchroniseert automatisch alle gegevens inclusief de foto's die gemaakt zijn tijdens familiereünies, bruiloften en andere familie evenementen, met de familie website van de gebruiker op MyHeritage.

De mobiele MyHeritage app is gratis beschikbaar in the App Store en Android Market. Een stamboom aanmaken doe je op MyHeritage.nl.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten