MySpace komt met politieke tv-show

© CIDimport

MySpace komt met politieke tv-show

Geplaatst: 27 april 2007 - 07:04

Aangepast: 17 november 2022 - 08:38

Redactie ID.nl

MySpace is van plan een reality tv-show op de buis te brengen waarin kijkers kunnen stemmen op hun favoriet. De winnaar kan maar liefst één miljoen dollar aan prijzengeld tegemoet zien, maar moet dit wel besteden aan een politiek doel. De naam van de show heet INDEPENDENT en zal gecentreerd worden rondom de MySpace-site.

MySpace komt met politieke tv-show

MySpace is van plan een reality tv-show op de buis te brengen waarin kijkers kunnen stemmen op hun favoriet. De winnaar kan maar liefst één miljoen dollar aan prijzengeld tegemoet zien, maar moet dit wel besteden aan een politiek doel.

De naam van de show heet INDEPENDENT en zal gecentreerd worden rondom de MySpace-site. Kandidaten voor de show moeten zichzelf via MySpace Video aanmelden en een MySpace Impact-profiel aanmaken. Het kiezen van vraagstukken en opdrachten wordt via de site gedaan: alle MySpace-leden kunnen hier hun invloed op uitoefenen. De site wordt uiteraard ook gebruikt voor de feedback op de kandidaten. Volgens MySpace-eigenaar Tom Anderson brengt MySpace met deze show de politieke macht weer terug in de handen van het volk.

INDEPENDENT wordt in 2008 op de Amerikaanse tv verwacht.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten