Navigatie-systeem met buddy-lijst 2013-10-10T14:33:48

Ask.com lanceert betaversie van nieuwe zoekmachine

Google komt met online kalender

Navigatie-systeem met buddy-lijst

Navigatie-systeem met buddy-lijst

Stel: u zit in de auto en wil eigenlijk wel heel graag weten waar uw vrienden zich op dat moment bevinden.

Stel: u zit in de auto en wil eigenlijk wel heel graag weten waar uw vrienden zich op dat moment bevinden. Als u een TomTom Go-navigatie heeft, is dat voortaan geen probleem meer.TomTom komt namelijk met TomTom Buddies, lezen we bij Gizmodo. Dat stelt gebruikers van TomTom Go 510, 710 en 910 navigatiesystemen in staat om een lijst van vrienden met TomTom’s te maken, waardoor de locatie van deze vrienden gevolgd kan worden. Ook kunnen er tekstberichten en interessante locaties uitgewisseld worden. Je locatie verbeergen voor de buddy's kan overigens ook. Daarnaast komt het bedrijf ook met andere nieuwe diensten: een verbeterde flitsermelding, weerinformatie, verkeersinfo en snellere GPS Fix.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord