Nederland zeer geïnteresseerd in multiplay

© CIDimport

Nederland zeer geïnteresseerd in multiplay

Geplaatst: 23 mei 2006 - 11:05

Aangepast: 19 september 2022 - 13:07

Redactie ID.nl

Ongeveer 7 van de 10 huishoudens in Nederland heeft, zeker of misschien, interesse in een vorm van multiplay. Multiplay is, om even uw geheugen op te frissen, een combinatie van vaste telefonie en/of internet en/of mobiele telefonie en/of digitale televisie. Dat zijn ongeveer 5 miljoen huishoudens.

Nederland zeer geïnteresseerd in multiplay

Ongeveer 7 van de 10 huishoudens in Nederland heeft, zeker of misschien, interesse in een vorm van multiplay. Multiplay is, om even uw geheugen op te frissen, een combinatie van vaste telefonie en/of internet en/of mobiele telefonie en/of digitale televisie. Dat zijn ongeveer 5 miljoen huishoudens. Dit blijkt uit de laatste meting van de ICT Consumer Monitor van Heliview, een onderzoek onder ruim 1.700 huishoudens. De interesse is het hoogst onder huishoudens die momenteel geen vaste telefoonaansluiting hebben: bijna 9 van de 10 huishoudens die alleen een mobiele telefoonaansluiting hebben en daarnaast ook internet heeft interesse in een multiplay aanbod. De huishoudens die gebruik maken van zowel vaste als mobiele telefonie en ook een internetaansluiting hebben, zijn ook relatief vaak geïnteresseerd (79%).
De belangrijkste reden om geen interesse te hebben in een multiplay aanbod, is dat binnen het huishouden geen behoefte is aan één of meer producten uit het aanbod.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten