Nederlandse OpenOffice.org 3.1.0 veel gedownload 2013-11-04T17:16:41

Windows 7 releasedatum: 22 oktober

Speciale TomTom voor vrouwen

Nederlandse OpenOffice.org 3.1.0 veel gedownload

Nederlandse OpenOffice.org 3.1.0 veel gedownload

Precies twee weken geleden kwam de Nederlandse versie van de meest recente build van OpenOffice.org, 3.1.0, beschikbaar. Tijd om eens te kijken hoe het met de populariteit van de open source kantoorsuite gesteld is. Simon Brouwer, projecteleider van de Nederlandse OpenOffice.org, duikt voor ons even de statistieken in.

Precies twee weken geleden kwam de Nederlandse versie van de meest recente build van OpenOffice.org, 3.1.0, beschikbaar. Tijd om eens te kijken hoe het met de populariteit van de open source kantoorsuite gesteld is.

Simon Brouwer, projecteleider van de Nederlandse OpenOffice.org, duikt voor ons even de statistieken in. "Zonder het allemaal exact op te tellen schat ik het totaal aantal downloads van Nederlandstalige 3.1.0 OOo-builds sinds 20 mei zo rond de 35.000. Doordat OpenOffice.org vrij verder geïnstalleerd en verspreid mag worden zal het aantal installaties nog een stuk groter zijn." Zijn collega Cor Nouws zet dat aantal nog even in perspectief. "Van 2.3 werden in dik 20 dagen 50.000 exemplaren gedownload. En de downloads bleven ook daarna op zo'n 2000 per dag. Sinds versie 3.0 liggen de downloads hoger, op z'n 3500 per dag.Je ziet ook dat het aantal downloads nauwelijks afloopt gedurende de periode tot de volgende release."

Wie OpenOffice.org 3.1.0 wil downloaden, kan hier terecht.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord