Netflix-abonnement wordt euro duurder 2015-08-18T08:45:53

Dichtklaptelefoon van Samsung heeft twee schermen

Wat moet je doen als Windows 10 niet meer afsluit?

Netflix-abonnement wordt euro duurder

Prijs standaard-abonnement gaat iets omhoog

Netflix-abonnement wordt euro duurder

Netflix wordt opnieuw een beetje duurder. Nieuwe gebruikers betalen voor het standaard-abonnement straks € 9,99, een euro méér dan voorheen. De prijzen blijven wel gelijk voor bestaande abonnees, en de andere twee soorten abonnementen behouden ook hun prijs.

Kijk je graag Netflix? Bekijk hier dan 6 tips om beter Netflix te kijken!

Het gaat om het standaard-abonnement dat de meeste gebruikers nu hebben. Daar betalen huidige gebruikers € 8,99 voor. Je kunt met dat abonnement op 2 schermen tegelijk kijken, en de series en films streamen waar mogelijk in HD.

Verschillende Netflix-abonnementen

Er zijn nog 2 andere Netflix-abonnementen, waaronder een duurdere variant van € 11,99 waarbij je films in UHD kunt kijken op 4 schermen tegelijk. Met het goedkoopste abonnement van € 7,99 kun je op één scherm kijken in lagere kwaliteit. De prijzen van die abonnementen blijven hetzelfde.

Bestaande abonnees

De prijsverhoging geldt vooralsnog alleen voor nieuwe klanten van de streamingdienst, maar schrijft dat dat "in ieder geval een jaar lang niet verandert." Het is niet duidelijk of de prijzen na die tijd ook stijgen voor bestaande Netflix-abonnees. Dat gebeurde vorig jaar wel, toen de prijs van de 3 abonnementen een euro per maand duurder werd.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord