Netflix nu ook in België te kijken

© CIDimport

Netflix nu ook in België te kijken

Geplaatst: 19 september 2014 - 05:21

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:39

Redactie ID.nl

Netflix is sinds vandaag ook in België te bekijken. De streaming-videodienst kost daar, net als in Nederland, 7,99 per maand. Daarvoor kunnen de Belgen niet alleen een groot aanbod internationale films en series kijken, maar ook content van de VRT waarmee Netflix nu samenwerkt.

De videodienst rolt deze week uit door veel meer landen in Europa. Ook Frankrijk, Duitsland en Zwitserland kunnen sinds deze week gebruik maken van de dienst. Sinds vandaag is naast België ook Luxemburg toegevoegd.

Lokale content

De Belgen kunnen niet alleen de Amerikaanse content kijken of de Netflix-originele series, maar ook lokale content. Daarvoor is Netflix een samenwerking aangegaan met de omroep VRT.

Meer content

Ook hebben de Belgen toegang tot een paar andere series die op de Nederlandse Netflix niet te zien is, zoals de film The Wolf Of Wall Street en de serie The Big Bang Theorie. We hebben al eens eerder aandacht besteed aan hoe je het Amerikaanse aanbod van Netflix kunt bekijken.

Dezelfde prijs voor content

De prijzen voor de Belgische Netflix zijn hetzelfde als in Nederland. Je betaalt daarvoor 7,99 per maand, terwijl je ook een groter pakket kunt nemen van 8,99 per maand waarmee je op 2 schermen tegelijk kunt kijken, en het duurste abonnement waarmee je op 4 schermen kunt kijken.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten