Nier verkocht voor iPad 2 2013-11-04T16:33:08

Windows 8 tabletinterface op Computex

Gmail, Hotmail en Yahoo aangevallen

Nier verkocht voor iPad 2

Nier verkocht voor iPad 2

Een 17-jarige jongen uit China heeft één van zijn nieren verkocht voor zo’n 3.400 dollar om een Apple iPad 2 te kopen. Hij heeft het idee gekregen na het zien van een advertentie op internet om orgaandonor te worden in ruil voor geld.

De jongen kon de iPad 2 zelf niet betalen en vond online hulp bij een handelaar die wel 3.400 dollar over had voor één nier van de jongen. Zonder dat zijn ouders het wisten, regelde de jongen samen met de handelaar een afspraak bij het Chenzhou ziekenhuis.

Toen hij na drie dagen thuiskwam met een gloednieuwe laptop en een iPad 2 dwong zijn moeder hem te vertellen hoe hij aan de nieuwe spullen was gekomen. Nadat de jongen alles had verteld belde zijn moeder direct de politie. De politie heeft tot op heden geen contact kunnen leggen met de drie mannen in kwestie omdat zij hun mobiele telefoons hebben uitgezet.

Tevens blijkt dat het ziekenhuis waar de jongen de operatie heeft ondergaan niet eens gekwalificeerd is om zulke ingrepen uit te voeren.

[Via: TweakTown]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord