Nieuw weblog over sterren van start

© CIDimport

Nieuw weblog over sterren van start

Geplaatst: 16 maart 2006 - 08:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:16

Redactie ID.nl

Ruzie langs de zijlijn tussen Katie en Tom, de Hulk in de rechtzaal, Paris' plastic plannen en Puff Daddy over versiertrucs en lichaamshaar: zomaar een greep uit de onderwerpen die u op het nieuwe Celebs.blog.nl tegen kunt komen. Hoogstaand?

Nieuw weblog over sterren van start

Ruzie langs de zijlijn tussen Katie en Tom, de Hulk in de rechtzaal, Paris' plastic plannen en Puff Daddy over versiertrucs en lichaamshaar: zomaar een greep uit de onderwerpen die u op het nieuwe Celebs.blog.nl tegen kunt komen. Hoogstaand? Mwoah - maar in ieder geval leuk genoeg voor af en toe een glimlach.Celebs.blog.nl brengt het nieuws uit de wereld van glitz, glamour & gossip nét even anders dan het huidige aanbod van Nederlandstalige weblogs en -sites. De redactie doet, aldus het persbericht,  niet aan droge nieuwtjes, maar durft stevig stelling te nemen en onderscheidt zich vooral qua originaliteit.
In vijf categorieën (celebs, fashion, music, movies en - jawel - Paris) worden nieuwtjes en geruchten uit de Amerikaanse en Engelse showbiz dagelijks onder de loep genomen.
Iedere vrijdag brengt de tweekoppige redactie een overzicht van al het entertainmentnieuws van de week. Verder zal er veel plaats worden ingeruimd voor links naar vreemde berichten, opmerkelijke filmpjes en bijzondere foto’s op andere entertainmentsites.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten