Nieuwe anonieme en veilige zoekmachine 2013-11-04T17:33:31

NOS mobiele applicatie beschikbaar

Hoeveelheid malware voor online gamers blijft stijgen

Nieuwe anonieme en veilige zoekmachine

Nieuwe anonieme en veilige zoekmachine

Zoeksafe.nl claimt anoniem en veilig te zijn. Deze nieuwe Nederlandstalige zoekmachine bevat namelijk eigenschappen zoals geautomatiseerde virusscanner, anoniem zoeken, fraudecontrole, preview en afbeeldingen zoeken. De zoekresultaten zijn veilig omdat ze allen worden gecontroleerd door een Mcafee virusscanner en een Norton fraudescanner.

Zoeksafe.nl claimt anoniem en veilig te zijn. Deze nieuwe Nederlandstalige zoekmachine bevat namelijk eigenschappen zoals geautomatiseerde virusscanner, anoniem zoeken, fraudecontrole, preview en afbeeldingen zoeken.

De zoekresultaten zijn veilig omdat ze allen worden gecontroleerd door een Mcafee virusscanner en een Norton fraudescanner. En anoniem is het omdat er geen zoekresultaten, zoekopdrachten of andere privacy gegevens opgeslagen worden. Op de pagina met weergave van zoekresultaten is een preview (thumb) te zien van site. Deze is helaas niet altijd correct. En de database van 2.000.000 mogelijke zoekresultaten levert een belabberd resultaat op. Zoeken naar mini notebooks brengt slechts vier resultaten (tegenover ruim tweehonderdduizend bij concurrent Google) op waarvan twee naar de Apple Store leiden, één naar de site puzzelzolder en de beste match is een pagina over Sinterklaas cadeaus. Uhm. Wat speuren naar afbeeldingen betreft gaat het wel goed. Zoeksafe laat dit kunstje namelijk uitvoeren door Google.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord