Nieuwe Harry Potter-film flink gedownload

© CIDimport

Nieuwe Harry Potter-film flink gedownload

Geplaatst: 4 april 2006 - 12:04

Aangepast: 19 september 2022 - 13:13

Redactie ID.nl

Vannacht beleefde de nieuwe downloaddienst van Warner en Free Record Shop, waarover we vorige week al schreven, zijn première.

Nieuwe Harry Potter-film flink gedownload

Vannacht beleefde de nieuwe downloaddienst van Warner en Free Record Shop, waarover we vorige week al schreven, zijn première. Vanaf middernacht kon de nieuwste Harry Potter - tegen betaling - binnengehaald worden.

Op 4 april ging de site om precies middernacht on line met als wereldprimeur dat consumenten vanaf dat moment Harry Potter en de Vuurbeker konden downloaden. En dat gebeurde direct na middernacht frequent. Niet alleen de nieuwe Harry Potter, maar ook andere titels uit het Warner Home Video aanbod werden door on-line consumenten tegen betaling gedownload.

"De vele downloads in de eerste uren dat de site on line is, bewijst duidelijk dat een legale downloadservice in de behoeften van de moderne consument voorziet," zegt een woordvoerder van Warner Home Video. Ook de Free Record Shop is tevreden: "De response bevestigt onze verwachtingen. Nog voordat de deuren van onze normale winkels open waren konden talloze consumenten de nieuwe Harry Potter al op hun pc bekijken."

De gedownloade films zijn Download-to-own. Download-to-own houdt in dat de consument tegen betaling een legale, permanente kopie van een film downloadt, die vervolgens onbeperkt bekeken kan worden op de pc waarmee de film gedownload is. De d-t-o films van Warner Bros zijn beschermd door de anti-kopieer software van Microsoft Digital Rights Management (DRM).

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten