Nieuwe Harry Potter-film flink gedownload 2013-10-10T14:33:38

Download-song schrijft geschiedenis

Opgepast voor spyware op sudoku-site

Nieuwe Harry Potter-film flink gedownload

Nieuwe Harry Potter-film flink gedownload

Vannacht beleefde de nieuwe downloaddienst van Warner en Free Record Shop, waarover we vorige week al schreven, zijn première.

Vannacht beleefde de nieuwe downloaddienst van Warner en Free Record Shop, waarover we vorige week al schreven, zijn première. Vanaf middernacht kon de nieuwste Harry Potter - tegen betaling - binnengehaald worden.

Op 4 april ging de site om precies middernacht on line met als wereldprimeur dat consumenten vanaf dat moment Harry Potter en de Vuurbeker konden downloaden. En dat gebeurde direct na middernacht frequent. Niet alleen de nieuwe Harry Potter, maar ook andere titels uit het Warner Home Video aanbod werden door on-line consumenten tegen betaling gedownload.

"De vele downloads in de eerste uren dat de site on line is, bewijst duidelijk dat een legale downloadservice in de behoeften van de moderne consument voorziet," zegt een woordvoerder van Warner Home Video. Ook de Free Record Shop is tevreden: "De response bevestigt onze verwachtingen. Nog voordat de deuren van onze normale winkels open waren konden talloze consumenten de nieuwe Harry Potter al op hun pc bekijken."

De gedownloade films zijn Download-to-own. Download-to-own houdt in dat de consument tegen betaling een legale, permanente kopie van een film downloadt, die vervolgens onbeperkt bekeken kan worden op de pc waarmee de film gedownload is. De d-t-o films van Warner Bros zijn beschermd door de anti-kopieer software van Microsoft Digital Rights Management (DRM).


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord