Nieuwe Harry Potter tegelijk als dvd en als download

© CIDimport

Nieuwe Harry Potter tegelijk als dvd en als download

Geplaatst: 30 maart 2006 - 07:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:14

Redactie ID.nl

Warner Bros heeft bekend gemaakt dat 'Harry Potter en de Vuurbeker' tegelijk zal worden uitgebracht als download en als reguliere dvd-release. Get gaat om een download-to-own; binnenhalen en onbeperkt naar kijken dus.

Nieuwe Harry Potter tegelijk als dvd en als download

Warner Bros heeft bekend gemaakt dat 'Harry Potter en de Vuurbeker' tegelijk zal worden uitgebracht als download en als reguliere dvd-release. Get gaat om een download-to-own; binnenhalen en onbeperkt naar kijken dus. Vanaf 4 april 2006 kan Potter, samen met bijna 100 andere titels, gedownload worden vanaf de site van de

Harry Potter en de Vuurbeker zal op 4 april - de officiële releasedatum van de dvd - vanaf middernacht op de downloadsite van Free Record Shop beschikbaar zijn. Wie op 4 april via tussen 00.00 uur en 09.00 uur één van de aangeboden Warner-titels downloaden maakt kans op een Creative Zen Vision  - Media Player. 

Bij  de titels die gedownload kunnen worden zitten onder meer Ocean's Twelve, Matrix Trilogie, Casablanca en Pluk van de Petteflet.

Download-to-own houdt in dat de consument  tegen betaling een legale, permanente kopie van een film downloadt, die vervolgens onbeperkt bekeken kan worden op de pc waarmee de film gedownload is. De d-t-o films van Warner Bros zijn beschermd door de anti-kopieer software van Microsoft Digital Rights Management (DRM).

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten