Nieuwe Harry Potter tegelijk als dvd en als download 2013-10-10T14:33:40

Apple laat ouders volume bepalen

Man Bijt Hond bijt door

Nieuwe Harry Potter tegelijk als dvd en als download

Nieuwe Harry Potter tegelijk als dvd en als download

Warner Bros heeft bekend gemaakt dat 'Harry Potter en de Vuurbeker' tegelijk zal worden uitgebracht als download en als reguliere dvd-release. Get gaat om een download-to-own; binnenhalen en onbeperkt naar kijken dus.

Warner Bros heeft bekend gemaakt dat 'Harry Potter en de Vuurbeker' tegelijk zal worden uitgebracht als download en als reguliere dvd-release. Get gaat om een download-to-own; binnenhalen en onbeperkt naar kijken dus. Vanaf 4 april 2006 kan Potter, samen met bijna 100 andere titels, gedownload worden vanaf de site van de

Harry Potter en de Vuurbeker zal op 4 april - de officiële releasedatum van de dvd - vanaf middernacht op de downloadsite van Free Record Shop beschikbaar zijn. Wie op 4 april via tussen 00.00 uur en 09.00 uur één van de aangeboden Warner-titels downloaden maakt kans op een Creative Zen Vision  - Media Player. 

Bij  de titels die gedownload kunnen worden zitten onder meer Ocean's Twelve, Matrix Trilogie, Casablanca en Pluk van de Petteflet.

Download-to-own houdt in dat de consument  tegen betaling een legale, permanente kopie van een film downloadt, die vervolgens onbeperkt bekeken kan worden op de pc waarmee de film gedownload is. De d-t-o films van Warner Bros zijn beschermd door de anti-kopieer software van Microsoft Digital Rights Management (DRM).


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord