Nieuwe hi-res beelden van de Samsung Galaxy S9

© CIDimport

Nieuwe hi-res beelden van de Samsung Galaxy S9

Geplaatst: 22 februari 2018 - 08:38

Aangepast: 26 augustus 2022 - 16:08

Redactie ID.nl

De Samsung Galaxy S9 wordt officieel dit weekend pas gepresenteerd aan de wereld, maar hoe dichter we bij dit moment komen hoe, meer informatie we kunnen vinden over de S9. Zo zijn er vandaag nieuwe hi-res afbeeldingen van Samsungs nieuwe vlaggenschip te vinden.

Met dank aan Roland Quandt laten deze afbeeldingen nieuwste S9 volledig zien. Op Twitter geeft Quandt ons de afbeeldingen van de standaard S9 in blauw en zwart. Helaas krijgen we de andere kleuren en de S9 + niet te zien, maar deze afbeeldingen geven ons al een mooi beeld van de telefoon.

 

Gigantic res pics of the Galaxy S9+? Yep. Got these too now. Again, add :orig to the end of the pic URL to get the full resolution. No, I do not have pics of the purple and grey ones yet, at least not in this size.

-

 

De Samsung Galaxy S9 zal veel gaan lijken op de S8, zowel het ontwerp van de telefoon als de kleuren en de details die we gewend zijn van Samsung. Op zondag 25 februari zal Samsung de S9 officieel aan de wereld laten zien, met een verwachte datum van verkoop op 16 maart.

 

 

3/4

-

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten