Nieuwe iOS-update moet problemen nu écht oplossen

© CIDimport

Nieuwe iOS-update moet problemen nu écht oplossen

Geplaatst: 26 september 2014 - 05:43

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:36

Redactie ID.nl

Apple komt eindelijk met een update voor de problemen met iOS 8. In de nieuwe versie van het besturingssysteem, iOS 8.0.2, worden de problemen met het netwerk en de vingerafdrukscanner opgelost.

De afgelopen week bleven iPhone- en iPad-gebruikers maar problemen houden met hun mobiele telefoon. Het nieuwe besturingssysteem iOS 8 zorgde voor grote problemen met de wifi, die erg traag werd. Daarop bracht Apple iOS 8.0.1 uit, maar die veroorzaakte meer ellende dan het oploste omdat daardoor de vingerafdruksensor niet meer werkte in bij veel gebruikers hun mobiele netwerk uitviel.

Problemen opgelost

8.0.2 zou de problemen met het netwerk en de vingerafdruksensor oplossen, maar het is niet bekend of ook de trage wifi-verbinding er ook door verdwijnen. De nieuwe update heeft vrijwel dezelfde change-log als iOS 8.0.1, maar brengt ook verbeterde support voor de app switcher.

We're sorry

Apple heeft inmiddels ook zijn excuses aangeboden voor de ontstane problemen, wat vrij uniek is voor het bedrijf dat zich vaak in stilzwijgen hult. Het is nog steeds niet duidelijk wat er precies mis was met de update.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten