Nieuwe versie Android Market App op komst

© CIDimport

Nieuwe versie Android Market App op komst

Geplaatst: 13 december 2010 - 09:45

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:20

Redactie ID.nl

De ontwikkelaars van Googles Android Market werken hard aan de verbeteringen van de gebruikerservaring van de online app-winkel voor het snel in populariteit groeiende besturingssysteem Android voor s

De ontwikkelaars van Googles Android Market werken hard aan de verbeteringen van de gebruikerservaring van de online app-winkel voor het snel in populariteit groeiende besturingssysteem Android voor smartphones.

Zo wordt er de komende weken een nieuwe versie uitgebracht van de Android Market App voor alle toestellen met Android 1.6 of hoger. Met de nieuwe app wordt het zowel voor de gebruiker makkelijker om apps te kopen als dat het voor de aanbieders makkelijker wordt om hun apps aan de man te brengen.

Er komen nieuwe categorieën voor ‘widgets' en ‘wallpapers' en een nieuwe presentatie van de nieuwste apps. Ook komt er ondersteuning voor tablets met grotere schermen.

De tijd die je als koper krijgt om je geld terug te vragen voor een aangeschafte app, wordt teruggebracht van 24 uur naar 15 minuten. Hiermee hoopt Google ontwikkelaars te stimuleren apps uit te brengen. Wel jammer is dat je zo niet veel tijd meer overhoudt om een app goed uit te proberen.

Via: AndroidPlanet

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten