Nieuwe zoekmachine van Microsoft 2013-10-10T14:33:49

SP opent site voor iedereen die SP gestemd heeft

Zeg het met... emoti-kussens

Nieuwe zoekmachine van Microsoft

Nieuwe zoekmachine van Microsoft

Microsoft geeft vanaf gisteren een voorproefje van zijn nieuwe zoek-technologie op de Windows Live-website. De software-producent wil de concurrentie met Google flink verhevigen.De nieuwe Windows Live Search is beschikbaar op de Live-site, die in de .com-uitvoering duidelijk aangeeft dat er nieuwe technologie achter de schermen draait.

Microsoft geeft vanaf gisteren een voorproefje van zijn nieuwe zoek-technologie op de Windows Live-website. De software-producent wil de concurrentie met Google flink verhevigen.

De nieuwe Windows Live Search is beschikbaar op de Live-site, die in de .com-uitvoering duidelijk aangeeft dat er nieuwe technologie achter de schermen draait. Via de Nederlandse url wordt de nieuwe zoekmachine nog niet aangeprezen.

De Windows Live Search biedt gebruikers meer mogelijkheden om de zoekresultaten te wijzigen, bijvoorbeeld met schuifbalken voor meer of minder resultaten en meer gerichte resultaten in bepaalde richtingen. De zoekmachine moet uiteindelijk het - eveneens zelf ontwikkelde - MSN Search vervangen. Die zoekmachine is vorig jaar gelanceerd.

Bron: Computable


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord