Nieuwe zoekmachine van Microsoft

© CIDimport

Nieuwe zoekmachine van Microsoft

Geplaatst: 8 maart 2006 - 10:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:17

Redactie ID.nl

Microsoft geeft vanaf gisteren een voorproefje van zijn nieuwe zoek-technologie op de Windows Live-website. De software-producent wil de concurrentie met Google flink verhevigen.De nieuwe Windows Live Search is beschikbaar op de Live-site, die in de .com-uitvoering duidelijk aangeeft dat er nieuwe technologie achter de schermen draait.

Nieuwe zoekmachine van Microsoft

Microsoft geeft vanaf gisteren een voorproefje van zijn nieuwe zoek-technologie op de Windows Live-website. De software-producent wil de concurrentie met Google flink verhevigen.

De nieuwe Windows Live Search is beschikbaar op de Live-site, die in de .com-uitvoering duidelijk aangeeft dat er nieuwe technologie achter de schermen draait. Via de Nederlandse url wordt de nieuwe zoekmachine nog niet aangeprezen.

De Windows Live Search biedt gebruikers meer mogelijkheden om de zoekresultaten te wijzigen, bijvoorbeeld met schuifbalken voor meer of minder resultaten en meer gerichte resultaten in bepaalde richtingen. De zoekmachine moet uiteindelijk het - eveneens zelf ontwikkelde - MSN Search vervangen. Die zoekmachine is vorig jaar gelanceerd.

Bron: Computable

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten