Nieuwste iOS-versie wordt gepresenteerd in juni 2015-04-15T13:31:27

Nog misselijker in virtual reality met achtbaanstoel MMOne

Review: Toshiba Chromebook 2

Nieuwste iOS-versie wordt gepresenteerd in juni

Vernieuwde versies van iOS en OS X

Nieuwste iOS-versie wordt gepresenteerd in juni

Apple maakt via haar website bekend dat ze tijdens de WWDC-conferentie in San Fracisco de nieuwe iOS en OS X zal presenteren. De conferentie duurt van 8 tot 12 juni.

Apple's marketinghoofd Phil Schiller laat weten uit te kijken naar de conferentie: “We zijn trots op onze nieuwe ontwikkelingen. We hebben ongelofelijke nieuwe technologieën ontwikkeld en we kijken er naar uit om die met de hele wereld te delen.”

Software

Op de conferentie van WWDC werden in het verleden vaker grote Apple presentaties gegeven. De conferentie is voor ontwikkelaars en gaat vooral over software. Afgelopen jaar werd er verbeterde software voor de MacBook gepresenteerd.

iOS 9

De nieuwe versie van iOS heet iOS 9 en zou zich volgens de geruchten vooral richten op gemakkelijkheid in gebruik. Verder is er nog niet veel bekend. Ook over OS X is nog niet veel bekend. Voor informatie daarover zullen we helaas moeten wachten tot juni.  

Muziekstreamingsservice

De vernieuwde muziekapp zal volgens kenners in alle waarschijnlijkheid in de nieuwe software zitten. De muziekstreamingsservice van Apple wordt namelijk ook in juni gepresenteerd. Waarschijnlijk bevat de WWDC-conferentie uitleg over zowel de nieuwe iOS als over de nieuwe muziekstreamingsservice.

Apple TV

Het gerucht over een nieuwe Apple TV wordt ook steeds hardnekkiger. Normaal worden er geen hardware gepresenteerd zoals iPhones of MacBook en gaat het alleen maar om software. Twee jaar geleden werd er een uitzondering gemaakt; de nieuwe MacPro werd gepresenteerd. Die computer is gericht op het bedrijfsleven en paste daarom volgens Apple wel op de WWDC.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord