Nieuwste track van Lenny Kravitz gratis te downloaden 2013-10-10T14:33:50

Jongeren geven internet rapportcijfer 7,8

Depeche Mode neemt nummer op in Sims-taal

Nieuwste track van Lenny Kravitz gratis te downloaden

Nieuwste track van Lenny Kravitz gratis te downloaden

Wodkamerk Absolut is een virale campagne gestart die draait om een song van Lenny Kravitz. Zijn laatste nummer 'Breathe' komt niet in de handel, maar is gratis te downloaden via de Absolut-site. In 1985 schilderde Andy Warhol een fles Absolut Vodka. Zijn vriend Keith Haring maakt een schilderij met hetzelfde onderwerp.

Wodkamerk Absolut is een virale campagne gestart die draait om een song van Lenny Kravitz. Zijn laatste nummer 'Breathe' komt niet in de handel, maar is gratis te downloaden via de Absolut-site.

In 1985 schilderde Andy Warhol een fles Absolut Vodka. Zijn vriend Keith Haring maakt een schilderij met hetzelfde onderwerp. Absolut gebruikte de schilderijen voor een reclamecampagne, waarmee een traditie startte om in reclamecampagnes samen te werken met artiesten en kunstenaars. Onder meer Jean Paul Gaultier, Gianni Versace en Damien Hirst verbonden hun naam aan het wodkamerk. In 2003 werkte Absolut voor het eerst samen met muzikanten, eerst met DJ’s en nu, met Kravitz, met een bekende popmuzikant.

Het muziekproject met Kravitz, dat de naam Absolut Kravitz heeft, blijft niet beperkt tot de song en videoclip van Kravitz zelf. Op de actiesite zijn ook elf remixes te beluisteren, onder meer van Little Louie Vega en Jazzanova. Sinds eind vorige week zijn de remixes en de videoclip op de site te bekijken en te downloaden.

Bron: Emerce


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord