Nokia 800 Windows Phone teaser online

© CIDimport

Nokia 800 Windows Phone teaser online

Geplaatst: 24 oktober 2011 - 11:49

Aangepast: 27 augustus 2022 - 08:14

Redactie ID.nl

Op de Britse televisie is een teaser-video verschenen van het Nokia 800 Windows Phone-toestel. We worden er niet heel veel wijzer van maar het is dan ook een teaser.

Onlangs kwam HTC ook al met Windows Phone 7-toestellen uit en over het algemeen zijn de kritieken zeer positief of het nieuwe mobiele besturingssysteem van Microsoft. In een eerder nieuwsbericht schreven we al over het feit dat gebruikers van Windows Phone 7 'meer tevreden' zijn dan Android-gebruikers en toonden we al een protype-filmpje van de Sea Ray, het midrange toestel van Nokia. Gezien de titel van het filmpje lijkt het er op dat de Nokia Sea Ray-naam uiteindelijk dus vervangen gaat worden voor de naam 'Nokia 800'. Naast het middensegment komt Nokia ook met toestellen met de codenamen Sabre (lager segment) en de Ace (topmodel met 4,3” scherm).

Officiële introductie tijdens Nokia World 2011

Nokia’s CEO Stepen Elop zal tijdens de Nokia World 2011 in Londen op woensdag 26 oktober de toestellen officieel  presenteren.

We zijn benieuwd wat de lezers van Computer Idee verwachten van Nokia's WIndows Phone 7-toestellen. Nederland is een belangrijk land voor Nokia en heeft daar altijd een grote schare gebruikers gehad. Wie overweegt de nieuwe smartphone van Nokia te kopen? Laat het ons weten via de reacties op dit bericht.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten