Nokia Lumia 800 accuprobleem [UPDATE] 2013-11-04T16:17:15

Google Nexus Slate tablet aangekondigd

Garantietermijn harde schijven tot 80% verkort

Nokia Lumia 800 accuprobleem [UPDATE]

Nokia Lumia 800 accuprobleem [UPDATE]

Eind november gaf Nokia aan met updates te komen voor het accuprobleem van de Lumia 800 en komt nu met meer informatie naar buiten omtrent de problemen met de accu. 

Accuproblemen komen veel voor, ook Apple heeft er mee te kampen na de update naar iOS 5 (inmiddels zou dat met 5.01 verholpen moeten zijn) waarbij de accu veel sneller leegraakt dan zou moeten. Bij de Nokia Lumia 800 wordt de capaciteit dus ook niet volledig benut. Ook Nokia komt met een update om het accuprobleem, veroorzaakt door een softwarefout, te verhelpen. De update komt begin 2012 zo staat op het Nokia-forum te lezen. 

Wel of geen accuprobleem

Wil je weten of jouw Nokia Lumia 800 ook accuproblemen heeft? Ga dan naar de Diagnostics-tool (op te roepen door de toestcombinatie  ##634#) en zoek de Battery Status op, ligt die onder de 1000mAh dan klopt dat dus niet. Wil je niet wachten op een update dan mag je de telefoon ook ruilen voor een ander exemplaar zo laat Nokia weten. Gebruikers van de Nokia Lumia 800 kunnen in dat geval contact opnemen met Nokia Care. Nokia laat tevens weten dat alleen het 800-model problemen kan hebben met de accu en niet de Nokia Lumia 710 die in januari naar Nederland komt. Wil je weten of de Nokia Lumia, ondanks het huidige accuprobleem, de moeite waard is, lees dan ook onze review.

Update 20-12-2011 13:18

: Link naar Nokia Care toegevoegd

[Via: Nokia forum


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord