NoPhone gaat de verkoop in

© CIDimport

NoPhone gaat de verkoop in

Geplaatst: 5 december 2014 - 11:48

Aangepast: 26 augustus 2022 - 23:55

Redactie ID.nl

Na een succesvolle crowdfundingcampagne is de NoPhone daadwerkelijk in de verkoop gegaan. Inmiddels zijn er al 2000 stuks van verkocht. Opmerkelijk, voor een vierkant stukje plastic.

Want wat kun je met de NoPhone? Nou, niets eigenlijk. Je kunt 'm tegen je gezicht houden en net doen alsof het een echte smartphone is. En daar betaal je dan ongeveer een tientje voor.

Of iets meer, als je voor 'selfie upgrade' gaat. Daarmee wordt de NoPhone voorzien van een sticker, waarop je jezelf terugziet in de reflectie. Het is dan net alsof je een selfie maakt, maar dan niet.

Constante behoefte

"De NoPhone is bedacht om tegemoet te komen aan de constante behoefte van mensen om een mobiel apparaat vast te houden. Zonder gebruikers er van te weerhouden om hun directe omgeving volledig te ervaren," verklaren de makers ervan.

Daar is blijkbaar behoefte aan want via Kickstarter is er 18.316 dollar gefinancierd door geïnteresseerde kopers. Bestel je de NoPhone voor 7 december, dan heb je 'm naar verwachting nog voor 25 december in huis. Dat kan op http://nophone.myshopify.com/.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten