NOS livestreams van spelen in Sotsji zijn populair

© CIDimport

NOS livestreams van spelen in Sotsji zijn populair

Geplaatst: 11 februari 2014 - 11:18

Aangepast: 27 augustus 2022 - 02:16

Redactie ID.nl

De livestreams van de NOS blijken populair. Waar we met z'n allen eigenlijk druk aan het werk zouden moeten zijn, kijken we massaal stiekem naar het schaatsen. Vlak voor de start van de 500 meter schaatsen voor mannen gisteren piekte het aantal bezoekers op de NOS livestream en stond de teller op maar liefst 113.168.

In het weekend was het al behoorlijk druk op de website van de NOS. Ook al zijn we in de buurt van de tv, de livestreams blijven goed bezocht. De subsite van de NOS, OS2014, trok volgens een woordvoerder van de NOS maandag zelfs meer dan 1 miljoen unieke bezoekers.

De streams zijn – zelfs met deze hoge bezoekersaantallen - dan ook een stuk beter te bekijken dan een paar jaar geleden, toen ze meer haperden dan liepen. 

Niets meer missen
​Dat is nu anders: het werkt allemaal behoorlijk goed. Af en toe een laadmomentje en bij drukte boet je iets in aan kwaliteit, maar verder loopt het prima. De wedstrijden zijn goed te volgen en je hebt ook nog eens de keus uit verschillende sporten. Als de man des huizes liever schaatsen kijkt en vrouwlief het kunstschaatsen niet wil missen, is dat geen probleem: met maar liefst zes livestreams met verschillende sporten is iedereen voorzien.

Pieken op belangrijke momenten
Zoals verwacht zijn er door de week ook duidelijke pieken bij de belangrijke momenten te zien. Na de spelen worden de statistieken met onder andere de zomerspelen vergeleken. Alhoewel die natuurlijk voor andere cijfers zorgen: in de zomer zijn er veel meer mensen thuis en op vakantie, in plaats van op kantoor.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten