Nu.nl gaat samenwerken met 'iTunes voor kranten" Blendle 2014-07-03T09:36:30

Chef’Special over gadgets, voetbal en het WK

Met GoCam maak je de perfecte selfie

Nu.nl gaat samenwerken met 'iTunes voor kranten" Blendle

Lezers krijgen betaalde gerelateerde krantenartikelen te zien

Nu.nl gaat samenwerken met 'iTunes voor kranten" Blendle

Nieuwssite Nu.nl gaat samenwerken met Blendle. Via Blendle kunnen gebruikers voor een paar cent artikelen kopen uit iedere krant en tijdschrift van Nederland. Onder de artikelen van Nu.nl komen voortaan linkjes te staan naar betaalde krantenartikelen.

Gerelateerd nieuws

Onder berichten van de katernen Binnenland, Buitenland, Economie, en Gezondheid komt op Nu.nl binnenkort een blok te staan met gerelateerde nieuwsberichten uit de krant. Die kan de lezer vervolgens voor slechts een paar cent kopen.

De selectie van nieuwsberichten wordt volgens de beide partijen door een speciale redactie samengesteld.

Kranten lezen

Blendle is een redelijk jong, maar succesvol initiatief van journalist Marten Blankensteijn en tech-nerd Alexander Klöpping. De website biedt een overzicht van vrijwel alle kranten en tijdschriften van Nederland aan. Gebruikers kunnen met een simpele muisklik losse artikelen kopen, voor slechts een paar cent per stuk. Om die reden wordt Blendle ook wel de "iTunes van de journalistiek" genoemd.

De samenwerking met Nu.nl zorgt potentieel voor miljoenen extra lezers voor Blendle. Nu.nl is één van de grootste websites van Nederland en heeft miljoenen dagelijkse lezers.

Gebruikers die zich aanmelden bij Blendle krijgen gratis 2,50 leestegoed. Dat kunnen ze later makkelijk opwaarderen via iDeal. Als een lezer een artikel om wat voor reden dan ook niet leuk vindt, kan hij altijd zijn geld terugvragen.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord