Olympische Spelen live kijken via app BBC

© CIDimport

Olympische Spelen live kijken via app BBC

Geplaatst: 13 juli 2012 - 09:08

Aangepast: 27 augustus 2022 - 06:20

Redactie ID.nl

De BBC lanceert een gratis Olympische Spelen app voor Android en iOS waarmee naast de programmatijden ook 24 livestreams te bekijken zijn.

Naast alle updates en programmatijden van alle sporten, biedt de gratis app van de BBC ook 24 livestreams van de Olympische Spelen. Elke atleet krijgt in de app ook een eigen pagina met informatie.

Olympische Spelen live kijken via app BBC-15766513

© CIDimport

De app biedt ook offline-mogelijkheden zodat je zelfs zonder connectie nog informatie kunt raadplegen. De BBC wil de 24 streams via pc, mobiel, tablet en smart tv’s aanbieden. In Beijing bood BBC nog zes livestreams en dat is nu in Londen al verviervoudigd. Gebruikers kunnen eenvoudig tussen de verschillende streams schakelen.

De app is beschikbaar voor iOS 5.0 en op iTunes hoger en Android 2.2 op Google Play en hoger. Maar ook via de mobiele site zijn de streams te bekijken. De Blackberry app maakt ook gebruik van de mobiele website.

Gratis HD-kanalen Olympische Spelen op tv

Liever de 24 kanalen in HD op de tv? Als je een satellietontvanger hebt dan kan dat! Lees Computer Idee nummer 16 (vanaf dinsdag 17 juli in de winkel)

[Via: Techcrunch]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten