Onbeperkt e-boeken lezen met Bliyoo van Bruna

© CIDimport

Onbeperkt e-boeken lezen met Bliyoo van Bruna

Geplaatst: 20 februari 2015 - 09:18

Aangepast: 26 augustus 2022 - 23:18

Redactie ID.nl

Bruna kondigt Bliyoo aan, een abonnementsdienst waarmee je voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang krijgt tot een ruim aanbod van e-boeken en tijdschriften.

Hoeveel je daar precies voor moet betalen, is nog niet bekend. De boekenwinkelketen moet die prijsafspraken nog maken met uitgevers en auteurs. Later wordt dan ook duidelijk hoe groot het aanbod daadwerkelijk is.

Toch start er al een tesperiode. Daarin mogen 50 geïnteresseerden de dienst uitproberen, waarbij ze 50 actuele e-boeken en e-magazines ter beschikking krijgen. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar bliyoo@bruna.nl. De periode duurt maximaal drie maanden.

App

Bruna vergelijkt de dienst zelf met Spotify en Netflix. De digitale boeken en tijdschriften zijn te lezen op smartphones en tablets, waarvoor een Android- en iOS-app in ontwikkeling is. Ook lezen via de pc of laptop behoort tot de mogelijkheden.

Je kan daarbij op het ene apparaat beginnen te lezen en op het andere doorgaan met waar je gebleven was. Er is geen ondersteuning voor e-readers gepland, omdat die geen tijdschriften kunnen afbeelden.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten