Ondanks de regen: 'Zomer' blijft grootste online hit

© CIDimport

Ondanks de regen: 'Zomer' blijft grootste online hit

Geplaatst: 11 augustus 2006 - 06:08

Aangepast: 19 september 2022 - 12:58

Redactie ID.nl

Daarbij moeten we wel een kant-tekening maken: de hit van André Hazes heeft namelijk de meeste stemmen gekregen bij de online vakantieradio die elke dag door Olaz (u weet wel, van de huidcrème) wordt uitgezonden.

Ondanks de regen: 'Zomer' blijft grootste online hit

Daarbij moeten we wel een kant-tekening maken: de hit van André Hazes heeft namelijk de meeste stemmen gekregen bij de online vakantieradio die elke dag door Olaz (u weet wel, van de huidcrème) wordt uitgezonden. Of mannen ook zo verzot zijn op 'Zomer' weten we dus niet.

Iederdagvakantiegevoel.nl is sinds 1 juni in de lucht ter promotie van Olaz Complete Everyday Sunshine. Op de site vinden vrouwen informatie over vakanties, leuke testjes en tips om goed voorbereid op vakantie te gaan. Olaz Vakantieradio is elke werkdag te beluisteren van 16.00 en 17.00 uur. De hele uitzending is te downloaden als podcast.

De playlist van de uitending wordt samengsteld door bezoekers. Zij kunnen stemmen op hun favoriete vakantiehit. Van de aangevraagde platen is een top tien samengesteld van nummers waar het meest op gestemd is.

De zomer top tien van iederedagvakantiegevoel.nl ziet er als volgt uit:

1. André Hazes - Zomer
2. Anastacia – I’m outta love
3. Atomic Kitten - The tide is high
4. Anouk - Girl
5. Juanes – A dios le pido
6. Enrique Iglesias - Bailamos
7. Atomic Kitten – Be with you
8. Bananarama - Venus
9. Atomic Kitten – Whole again
10. Zucchero & Paul Young – Senza una donna

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten