Onderga een psychose in vr-app De Verwarde Man 2017-02-27T14:37:01

Samsung Galaxy S8 en S8 Plus duiken op in video

Nieuwe optie Windows 10 blokkeert installeren van software

Onderga een psychose in vr-app De Verwarde Man

Onderga een psychose in vr-app De Verwarde Man

KRO-NCRV heeft zijn eerste virtual reality-project online gezet, De Verwarde Man. De app is te downloaden voor Android- en iOS-apparaten, en laat je meemaken hoe het is om in een psychose terecht te komen.

De applicatie vertelt het waargebeurde verhaal van Jeroen Zwaal, die op een avond het idee krijgt om een dure boot te bestellen. Daarmee wil hij de vluchtelingen redden, en zijn dochter zou hem daarbij moeten helpen. De politie grijpt op tijd in en sluit 'de verwarde man' op. 

Geluid aan

Je ziet de hele ervaring door de ogen van Zwaal, waarbij niet vergeten moet worden om het geluid aan te zetten. Dan pas hoor je ook echt wat er door zijn gedachten gaat. Om verder te komen in het verhaal, hoef je alleen naar de gekleurde objecten te kijken.

Download De Verwarde Man voor iOS
Download de Verwarde Man voor Android


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord