OnePlus 3 weer te koop in Europa na verkoopstop

© CIDimport

OnePlus 3 weer te koop in Europa na verkoopstop

Geplaatst: 13 september 2016 - 06:17

Aangepast: 26 augustus 2022 - 19:09

Redactie ID.nl

Goed nieuws voor wie nog op zoek is naar één van de beste telefoons van dit jaar: De OnePlus 3 is weer te koop in Nederland. Het Chinese bedrijf had de verkoop tijdelijk stilgelegd, maar pakt die nu weer op.

Je kunt de OnePlus 3 weer bestellen op de website van OnePlus. De telefoon heeft dezelfde prijs (€ 399,-) als eerst.

Productiestop

OnePlus zette de verkoop van de telefoon vorige maand stop, omdat het de productie niet meer kon bijbenen. De OnePlus 3 is de eerste telefoon van het bedrijf die op een normale manier te koop is, dus zonder dat je er een invite voor nodig hebt.

Dat mag dan wel fijn zijn (de uitnodigingen waren bij eerdere telefoons bijvoorbeeld nauwelijks te krijgen), maar het zorgt er nu ook voor dat de vraag naar telefoons te groot wordt. Het bedrijf zei begin augustus dat het de verkoop in 24 Europese landen 'een maand' stil zou leggen.

Geen verzendkosten

De verkoop gaat nu weer door. De telefoon kost nog steeds € 399,-, dezelfde prijs als het toestel eerst had. De telefoon wordt geleverd met de Dash Charger, de snellader waarmee je de telefoon in een kwartier tot 60% kan opladen. Opvallend is ook dat er bij de OnePlus 3 geen verzendkosten worden gerekend, ook in tegenstelling tot oudere OnePlus-modellen.

Goede prijs

De OnePlus 3 is één van de betere telefoons die we dit jaar mochten testten, met name door zijn lage prijs ten opzichte van de specificaties van het toestel. Je kunt dat ook lezen in onze review van de OnePlus 3.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten