OnePlus geeft geld terug aan kopers usb-C-kabel

© CIDimport

OnePlus geeft geld terug aan kopers usb-C-kabel

Geplaatst: 27 november 2015 - 07:15

Aangepast: 26 augustus 2022 - 21:10

Redactie ID.nl

OnePlus gaat kopers van een usb-C-kabel hun geld teruggeven. De Type-C-kabels werken niet goed met andere apparaten als die van OnePlus. Maar, geheel in de stijl van OnePlus, zitten er flink wat haken en ogen aan de terugroepactie.

Het gaat om de standaard usb-kabel van de OnePlus Two. Die telefoon heeft een usb-C-aansluiting, als één van de eerste telefoons op de markt. De kabel wordt meegeleverd met de OnePlus Two, maar kan ook los worden gekocht in de webshop van het bedrijf.

Beschadiging

De kabels hebben echter een probleem, waarbij ze veel te veel stroom uit apparaten trekken. Het is zelfs mogelijk dat apparaten beschadigd raken wanneer je ze met de OnePlus-kabel gebruikt.

Geld terug

OnePlus gaat nu geld teruggeven aan iedereen die zo'n kabel in de webshop heeft gekocht. Iedereen die echter een OnePlus Two heeft gekocht kan fluiten naar z'n geld. De kabel werkt namelijk wel goed met de telefoon zelf, dus gaat OnePlus er vanuit dat je de kabel niet gebruikt bij andere apparaten.

Geen vervanging

Bovendien kun je alleen nog aanspraak maken op een vergoeding tot 31 december van dit jaar, en krijg je geen vervangende kabel thuisgestuurd. Als je een kabel van OnePlus hebt gekocht, kun je hier terecht.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten