OnePlus One 17 november wéér uur lang te bestellen

© CIDimport

OnePlus One 17 november wéér uur lang te bestellen

Geplaatst: 11 november 2014 - 08:43

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:10

Redactie ID.nl

De OnePlus One is volgende week weer een uur lang te koop. Dat zegt de Chinese smartphonefabrikant. De afgelopen maand zette OnePlus het bestelsysteem van zijn telefoon al meerdere keren open voor alle geïnteresseerde kopers.

De OnePlus One is al sinds zijn introductie niet officieel te koop, maar kan alleen worden besteld met een uitnodiging. Die kunnen geïnteresseerden krijgen van andere kopers, maar de invites zijn zeldzaam.

Succesvol

Het bedrijf hield eind oktober al een dergelijke actie, waarbij het uitnodigingensysteem voor één uur werd uitgezet. Die actie was zo succesvol dat OnePlus het dit keer nogmaals probeert. Op 17 november kan iedereen de telefoon bestellen, van 17.00 tot 18.00 Nederlandse tijd.

Pre-order

Het gaat daarbij wederom wel om pre-orders, waarbij het niet duidelijk is wanneer de telefoon ook echt geleverd wordt. Dat kan soms weken duren. Er wordt echter geen limiet gesteld aan het aantal pre-orders, dus als je er snel genoeg bij bent kun je de telefoon gewoon bestellen.

Goede specs

De OnePlus One is een extreem goedkope telefoon (299 euro voor de 64 GB-versie), met dezelfde specificaties als concurrenten als de iPhone en de Samsung Galaxy.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten