OnePlus One nu echt zonder invite te koop 2014-12-10T13:49:11

Haal het maximale uit je zonnepanelen met Excel

YouTube-sensaties 2014: Buigende iPhone 6 en verklede hond

OnePlus One nu echt zonder invite te koop

Nog voor de kerst in huis - beloofd

OnePlus One nu echt zonder invite te koop

De OnePlus One is tot de kerst zonder invite te kopen voor iedereen. Eindelijk kun je de spotgoedkope Chinese supertelefoon kopen zonder uitnodiging of zonder wachtrij. Iedereen die de OnePlus One nu zonder invite koopt, krijgt het toestel zelfs voor de kerst nog geleverd.

Dat blijkt uit de website van OnePlus. Daarop staat dat dat je 'The Gift Of One' kunt krijgen (of kopen) voor de feestdagen.

Voor kerst in huis

Op de website staat ook te lezen dat alle gekochte modellen zeker voor de kerst bij mensen thuis zullen arriveren. Daar wordt met kleine lettertjes wel bij vermeld dat daarbij geen garanties kunnen worden gegeven wat betreft extreme omstandigheden, zoals het weer.

Onuitnodigend

Er wordt verder geen duiding gegeven aan de actie, dus is het niet bekend tot wanneer die door loopt. Toch is het niet verrassend dat OnePlus de toestellen nu zonder de gehate uitnodiging verkoopt. Daar is het bedrijf immers al langer mee bezig. Vorige maand werden enkele acties opgezet waarbij iedereen een uur lang de OnePlus kon bestellen zonder uitnodiging, en ook voor de Amerikaanse 'Black Friday' waren de toestellen heel eventjes voor iedereen te koop.

OnePlus belooft al maanden dat het zijn toestel ooit in de reguliere verkoop wil gooien, maar tot nu is het daar niet van gekomen.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord