OnePlus One volgende week voor iedereen te koop

© CIDimport

OnePlus One volgende week voor iedereen te koop

Geplaatst: 21 oktober 2014 - 05:02

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:22

Redactie ID.nl

De OnePlus One komt binnenkort eindelijk te koop zonder dat je een invite nodig hebt. Dat betekent dat iedereen de beroemde telefoon kan kopen, maar OnePlus zou OnePlus niet zijn als er niet toch een addertje onder het gras zat: je hebt slechts één uur de tijd.

Het Chinese bedrijf zet zijn online deuren slechts voor een uur open voor iedereen. Op 27 oktober, vanaf 16.00 Nederlandse tijd heb je precies 60 minuten om een pre-order te plaatsen voor de OnePlus One.

Het gaat bovendien alleen nog om een pre-order - het is niet bekend wanneer je het illustere toestel ook echt in je brievenbus mag verwachten.

Populair

Desalniettemin is het openstellen van de verkoopprocedure een stap in de goede richting voor OnePlus. De OnePlus One is een van de beste telefoons die er op de markt zijn, die bovendien slechts een schijntje kost van wat je voor bijvoorbeeld een iPhone betaalt. Toch kan bijna niemand de telefoon kopen, omdat je een invite nodig hebt, een uitnodiging die je alleen kunt krijgen van mensen die het toestel al hebben gekocht.

Voorproefje

OnePlus roept al maanden dat het de verkoop open wil zetten voor iedereen, maar heeft dat tot nu toe nog niet gedaan. Volgens de laatste berichten zou dat in oktober moeten gebeuren. Deze actie lijkt daar nog het meest op, en wellicht is het een voorproefje voor een definitieve openstelling van de verkoop.

Servercapaciteit

Zet het dus maar in je agenda: maandag 27 oktober van 16.00 tot 17.00 kun je de telefoon bestellen. Je kunt voor die tijd al op de site om je bestelling vast in te vullen, zodat je die vanaf 4 uur kunt plaatsen. Dat is wijs, want het is maar de vraag of de servers van OnePlus de grote vraag aankunnen - al zegt het bedrijf wel geëxperimenteerd te hebben met grote bezoekersaantallen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten