Ontgrendel je smartphone met digitale tatoeage

© CIDimport

Ontgrendel je smartphone met digitale tatoeage

Geplaatst: 31 juli 2014 - 11:37

Aangepast: 27 augustus 2022 - 01:01

Redactie ID.nl

Fabrikant VivaLnk brengt een nieuwe gadget op de markt die je op je huid kunt plakken, om er vervolgens je smartphone mee te ontgrendelen: de Digital Tattoo.

Deze is speciaal voor de mensen die het te veel moeite vinden om hun telefoon met een wachtwoord te versleutelen, aldus VivaLnk. Plak de Digital Tattoo op je huid, en je hoeft enkel je smartphone er maar tegenaan te drukken om hem te ontgrendelen. Vooralsnog is er enkel ondersteuning voor het Moto X-model van Motorola.

Douchen

Het plakplaatje maakt gebruik van Near Field Communication-technologie en eenmaal opgeplakt, kun je deze vijf dagen laten zitten. Je kan er gewoon mee onder de douche en de tatoeage is ook bestendigd tegen hevig zweten.

VivaLnk verkoopt de futuristische sticker in pakjes van tien, die voor tien dollar over de toonbank gaan. Daarmee kun je dus vijftig dagen vooruit. Zoals Engadget meldt ben je tachtig tollar kwijt als je het hele jaar door je Moto X zo wilt ontgrendelen; een functie die je overigens niets kost als je gewoon een wachtwoord instelt.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten