Oogjes open*, snaveltjes toe: Fabeltjeskrant terug (op Netflix) 2019-04-26T14:24:26

Gerucht: AirPods 3 nog in 2019

Huismerk-inkt werkt niet meer op HP-printers door firmware-update

Oogjes open*, snaveltjes toe: Fabeltjeskrant terug (op Netflix)

Oogjes open*, snaveltjes toe: Fabeltjeskrant terug (op Netflix)

Bij Computer Idee zijn we altijd wel te porren voor een stukje jeugdsentiment. Van het nieuws dat we vanaf nu weer naar De Fabeltjeskrant kunnen kijken maakt ons hart een sprongetje: hatsekidee!

Op Netflix is sinds afgelopen weekend namelijk een nieuwe reeks (van tot nu toe vier) afleveringen te zien. Van Meneer de Uil tot Bor de Wolf, van Ed en Willem Bever (van de waterpomptang, de nijptang of de combinatietang) tot Juffrouw Ooievaar: alle bekende personages komen langs.

Fabeltjeskrant gaat digitaal

Een verschil met het origineel is dat er geen poppen gebruikt worden; de serie is volledig computergeanimeerd. Ook de stemmen worden (uiteraard) door andere acteurs vertolkt; wie goed luistert, kan onder anderen Richard Groenendijk en Loes Luca voorbij horen komen. DJ Armin van Buuren heeft ook een rol in de nieuwe serie: hij heeft de stem ingesproken van het personage DJ Wally.

* Want met oogjes dicht kijkt het zo lastig

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord