Ook advertenties in Facebook Messenger 2017-07-12T10:11:00

Gangnam Style niet meer meest bekeken YouTube-video

Vang zelf vluchtelingen op met Airbnb

Ook advertenties in Facebook Messenger

Ook advertenties in Facebook Messenger

Op Facebook kom je al niet onder de gesponsorde berichten uit, en ook in Messenger krijg je straks reclame voorgeschoteld. Na een succesvolle testperiode rolt Facebook advertenties in Messenger wereldwijd uit.

Advertenties worden getoond op het homescherm van de berichtendienst, tussen je meest recente contacten in. Het kan de vorm aannemen van een reclame-blokje met een link naar een site, of van een chatbot van een bepaald bedrijf.

De reclame kan afgestemd zijn op je persoonlijke voorkeuren, die Facebook al van je weet. In chats zelf worden geen advertenties getoond.

Uitrol

Facebook geeft aan te blijven experimenteren met manieren om te verdienen aan Messenger, maar ze draaien allemaal om reclame-inkomsten. Het kan nog wel een poosje duren voor iedereen gesponsorde berichten in de Messenger-app ziet, maar voor het einde van het jaar moet het zover zijn.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord